E-sigaretten zijn de afgelopen jaren steeds populairder geworden. Om ervoor te zorgen dat je optimaal van je e-sigaret kunt genieten, is het belangrijk om de juiste liquids voor je e-sigaret te kiezen. Maar waar dien je op letten als je e-liquids koopt en wat zijn de beste tips? Hieronder vind je vijf handige tips om uit te proberen als je vloeistoffen aan het kopen bent voor je e-sigaret.

Tip 1: Kies het juiste nicotinegehalte

Allereerst is het belangrijk om te weten dat er verschillende nicotineverhoudingen zijn bij elke liquid. De hoeveelheid nicotine die in een vloeistof wordt gebruikt, varieert van 0% tot 20%. Afhankelijk van wat jouw persoonlijke doel is met roken, kan het verstandig zijn om vloeistoffen met hogere of lagere nicotinepercentages te kopen. Als je nog niet weet welke nicotineverhouding het beste bij je past, raadpleeg dan altijd eerst je kunsten.

Tip 2: Koop uitsluitend vloeistoffen met agrarische glycerine

Het is ook belangrijk dat alle vloeistoffen die je koopt, gemaakt zijn van agrarische glycerine (AG). Dit is veel veiliger dan propyleenglycol (PG) of andere chemicaliën. Allereerst worden AG liquids gemaakt van biologische grondstoffen en bevatten ze geen chemische stoffen waarvan bekend is dat ze schadelijk zijn voor de gezondheid. Bovendien produceren liquids met agrarische glycerine erin meer vocht en ze smaken veel lekkerder dan PG-liquids.

Tip 3: Lees recensies voordat je vloeistoffen koopt

Voordat je iets koopt, is het altijd raadzaam om reviews over dit product te lezen. Door reviews over verschillende vloeistoffen te lezen, kun je erachter komen welke goed smaken en wat andere consumenten vinden van de productkwaliteit. Zo weet je precies wat er in de fles zit voordat je hem koopt en ben je verzekerd van goede kwaliteit.

Tip 4: Gebruik uitsluitend smaken voor beginners

Beginnende rokers doen er goed aan voorzichtig te zijn met de smaken die ze gebruiken in hun sigaretten. Hoewel sommige smaken leuk en verfrissend lijken, kan het bij sommige mensen allergische reacties of irritatie veroorzaken wanneer ze inadembaar worden gemaakt door sigarettenrook. Daarom raden we beginners aan om alleen aanbevolen smaken te gebruiken als ze net beginnen met roken.

Conclusie

Er zijn veel verschillende factoren waarmee rekening moet worden gehouden bij het kopen van e-liquids voor sigaretten. Van het type nicotine dat wordt gebruikt tot de ingrediënten-categorie waarin afgeraden smaken vallen – alles speelt mee in jouw keuzeproces. Maar door bovenstaande tips in gedachten te houden, ben jij goed op weg om precies te weten wat nodig is om veilige en hoogwaardige vloeistoffen aan te schaffen die perfect passen bij jouw persoonlijke behoeften. Als veiligheid bovenaan staat bij aankoopbeslissingen, neem dan altijd contact op met professionele experts voordat je gaat winkelen.

Bron: https://www.e-smokey.nl/