Bloesemremedies & Aromatherapie

Werkwijze

“Het begint soms bij een oerwoud, langzaamaan wordt het bos, dan zie je de paden om vervolgens op een mooie zonnige open vlakte te komen.”

Werkwijze

Een coachtraject start met een kennismaking waarin we samen de thema’s verkennen die voor jou op dat moment spelen. Ik kijk en voel daarbij op een dieper niveau mee in welk proces of levensthema jij zit en wat daarin mag en kan gebeuren. Tijdens de kennismaking gebeurt er vaak al veel. Er kan emotie loskomen en de situatie wordt vaak al snel helder.

Als je thema’s helder worden, gaan we samen op weg om ze op te ruimen, er een andere weg in te kiezen of om er anders mee te leren omgaan. Ik bied je inzichten, rust en verlichting, zodat er ruimte ontstaat in het nu en het zijn. Zo kan er iets nieuws ontstaan wat beter bij jou past.

Bloesemremedies & Aromatherapie

Ter ondersteuning werk ik met bloesemremedies en aromatherapie. Deze brengen verdieping en bewustwording, waardoor er een verandering op gang kan komen. Bloesemremedies en aromatherapie zijn volledig natuurlijke producten. Er zijn remedies beschikbaar voor diverse thema’s en samen bekijken we welke remedie bij jou en jouw thema past.

Oefeningen en hulpmiddelen

Mijn kracht en talent zitten in het mee voelen en het inzetten van mijn spirituele gave tijdens de gesprekken die we samen voeren. Tevens gebruik ik oefeningen en hulpmiddelen om tot de juiste keuze van een bloesemremedie te komen. De ervaring heeft mij geleerd dat de resultaten bijzonder en intens zijn.

Healing gesprekken

De healing gesprekken vinden plaats in mijn praktijk ruimte in Nijmegen, bij je thuis of als het even kan tijdens een wandeling door het bos of langs de Waal. Alles staat open en gaat naar jouw behoefte als mens!

Ik wil je niet veranderen maar ik begeleid je door middel van duidelijke vraagstelling zonder te oordelen.